[Volver a la página de inicio]
08:36
23/10/2014
Músic » |

Banco de grupos

En esta página encontrarás actualizada información de grupos. Si quieres que tu grupo aparezca, hace falta que te registres como usuario.

Enrager

[Enrager]

  • Estilo: Rock, Hard Rock, Heavy, Metal

Formación

Dri: cantant
Aleix:guitarra
Victor: guitarra
Manu: baix
Vic: bateriaBiografía

Enrager és una banda de Heavy Metal del Baix Llobregat fundada oficialment el març del 2010. El Manu (baixista), a la recerca de músics amb la idea de formar un grup enfocat cap el Hard Rock i el Heavy dels 80, va trobar primer l'Aleix (guitarra), a qui havia vist assajant i tocant en directe amb la seva anterior banda, Classical Nightmare. Després que aquesta banda es disolgués, el Manu no dubta en decidir que l'Aleix és el guitarra amb qui li calia comptar per al projecte musical, que es va definir com una banda de Heavy Metal clàssic dels 80.

Després de diversos mesos de cerca, proves i una formació que no va prosperar, el Vik (bateria), després de deixar la banda Knock Out, contacta amb el Manu i realitza una prova on demostra la seva indubtable qualitat i encaix. La banda s'anava forjant. Un cop reprès el ritme d'assaig, l'Aleix es retroba amb el Víctor (guitarra), amb una gran capacitat creativa i molta motivació que sens dubte era el complement perfecte per a la banda, també acabat de sortir d'una llarga trajectòria de bandes. Només va caldre un sol assaig per veure que la formació funcionava. Amb gustos musicals molt similars i tanmateix variats, es redefineix el projecte com una banda Heavy Metal sota el nom Enrager.

Tancar la formació amb un vocalista va ser la part més complicada per a la banda. Els principis d'ambició i motivació de la formació, van exigir un nivell elevat de seriositat, tecnicismes i matisos per a trobar la persona més adequada. Després de diversos mesos de proves amb diferents candidats, finalment l'Aleix contacta amb el Dri, una gran troballa d'una nit en un bar de festa. Al Dri li van veure un gran potencial i acabaria sent ell la persona que tancaria definitivament l'actual formació d'Enrager.

Descarregat l'EP "Will Kill" totalment de franc a la nostra web oficial!
www.enrager.es

 

© 2014 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR