[Volver a la página de inicio]
04:17
01/05/2016
Músic » |

Banco de grupos

En esta página encontrarás actualizada información de grupos. Si quieres que tu grupo aparezca, hace falta que te registres como usuario.

Fire Of Revenge

[Fire Of Revenge]

  • Estilo: Heavy, Metal
  • Ciudad: Terrassa

Formación

Johny - Cantant
Miguel - Guitarra
Jordi - Bateria
Carles - Guitarra
Alex - BaixBiografía

El grup neix l'any 2003, primer com a forma embrionària i sota el nom de Terry's Metal Project, grup de versions que quan passa a fer temes pròpis canvia el nom pel de Fire of Revenge. En aquella època el grup estava format per Jordi (bateria), Alex (baix), Terry (veu), Albert (guitarra) i Jordi Baqués (guitarra).
En el seu primer any de vida, el grup ja participa al festival Avellana Rock entre d'altres esdeveniments.

En el moment que l'Albert marxa per anar a Vidres a la Sang, Terry passa a la guitarra i s'incorpora un nou cantant, Sanlle. Temps després, Terry es substituït pel Miquel i el Sanlle pel Jesu (qui fos teclista de Pyramid). 4 mesos més tard, Jesu deixa el grup per deixar pas a en Johny, cantant actual de la banda.
A l'octubre 2006 participen al Martohell Oktoberfest al costat de bandes com Holy Moses.

Al 2007, entren als Estudis AX de Barcelona per enregistrar el que serà el seu primer disc, Burning Madness. Una vegada acabada la grabació, Jordi Baqués decideix marxar del grup per motius personals.

No és fins al juny del 2008, després d'audicionar i tenir a prova a diferents guitarristes, quan es compta amb la col.laboració d'en Carles qui completa el que és la formació actual.

Al gener del 2009, la banda és escollida com a finalista del concurs Wacken Open Air's Metal Battle a nivell nacional.

[item]  

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR