[Volver a la página de inicio]
21:19
30/06/2016
Músic » |

Banco de grupos

En esta página encontrarás actualizada información de grupos. Si quieres que tu grupo aparezca, hace falta que te registres como usuario.

La Sastreria

[La Sastreria]

  • Estilo: Rock, Blues, cantautor, Versiones
  • Ciudad: Terrassa

Formación

Marc García-Elias (veu, guitarra i harmònica), Jaume Pallarols (veu i guitarra), Quim Cardús (veu, guitarra, piano, trompeta i harmònica), Jordi Domingo (baix) i Roger Cardellach (veu, bateria i percussions).Biografía

El grup La Sastreria va començar la seva activitat l’any 2006 recollint la inèrcia que els membres del grup ja tenien de grups anteriors i incorporant nous membres a les files de la banda.

La finalitat principal de La Sastreria és gaudir amb la música, interpretant versions de temes d’estil molt divers: des de la música country al blues, i des de la cançó tradicional irlandesa a la música pròpia. A resultes de la consecució d’un so qualitativament adequat, el grup va decidir fer un pas endavant i compartir amb amics, companys i amb qui vulgui escoltar-lo, la seva música, oferint fer concerts en locals de dimensió reduïda.

El repertori de La Sastreria acull versions de diversos grups de parla anglosaxona adaptats al català. Des de clàssics del folk nordamericà com “Kathy’s song” de Simon & Garfunkel, fins a temes actuals com “The Painter” de Neil Young. Referències modernes amb “Shiver me Timbers” de Tom Waits o "Shooting Star" de Bob Dylan, i versions del grup català Registre 23. Temes de músics com Mark Knofler (“Daddy Gone To Knokxville”) o Ryan Adams (“Oh, My Sweet Caroline”). Com a referència més explícita, el grup sent una especial predilecció per artistes com l’Eva Cassidy, la Mary Black o Nora Jones, incorpora cançons composades per Joaquim Cardús i per Marc García-Elias, i fa la seva interpretació d’actuals com Quimi Portet o Andrés Calamaro.

[item]  

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR