[Volver a la página de inicio]
11:52
30/01/2015
Músic » |

Banco de grupos

En esta página encontrarás actualizada información de grupos. Si quieres que tu grupo aparezca, hace falta que te registres como usuario.

Kill Me Later

[Kill Me Later]

  • Estilo: Rock, Hard Rock
  • Ciudad: Calafell

Formación

Salvador Minguijón: Veu i Guitarra
Oriol Moya: Bateria
Pablo Monterde: Baix
Rafel Zapata: Guitarra
Nacho Beltramí: Teclat i veus.Biografía

L''any 2006, dos individus (en Nacho i en Salva) van decidir tornar a provar de formar un grup per enèsima vegada. Les anteriors no van anar gaire bé excepte en format acústic, així que només van afegir un baixista a l''equació, per simplificar les coses.

Per altra banda, en Pablo, el baixista del que us parlàvem va tornar a provar de fer un grup amb els seus amics de sempre, el Rafel i l''Oriol.

De forma natural (doncs al gandul del Pablo no podia tenir dos grups) es van acabar ajuntant els cinc. El dia del primer assaig ja hi havia un concert programat, així que el grup tenia que funcionar SÍ o SÍ.

Donada la fascinació del grup per els grans del rock (Led Zeppelin, Black Sabbath, Yes...) l''estil va estar clar des del primer dia: ROCK AND ROLL. La idea és fer cançons tan grans com les dels seus ídols, i el punt fort del grup és la composició a dues bandes del Salva i el Nacho.

El nom del grup, KILL ME LATER, deriva d''aquesta afició per la mitologia del rock. Els grans martirs del rock (Hendrix, Cobain, Brian Jones...) van morir als 27 anys, edat a la que estaven a punt d''arribar varis membres del grup. Aquest cinc individus van començar a discutir a quin membre del grup havien d''eliminar per aconseguir la fama pòstuma.

En algun moment, algú va exclamar: "Mata''m desprès".

 

© 2015 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR