[Volver a la página de inicio]
13:53
26/08/2016
Músic » |

Banco de grupos

En esta página encontrarás actualizada información de grupos. Si quieres que tu grupo aparezca, hace falta que te registres como usuario.

SLIPS

[SLIPS]

  • Estilo: Funk, Hip Hop
  • Ciudad: BARCEONA

Formación

GUITARRA - BAIX- BATERIA - SAXOS - TRUMPETA - TROMBO -
TECLATS - 3 VEUS -Biografía

Slips es va formar a principis dels anys 90 com a un “divertiment” a partir de membres de diverses formacions musicals de diversos estils, rock, pop, r&b, etc amb l’objectiu de poder interpretar aquelles cançons que pel seu estil mes “negre” no podien tocar en els seus grups. El funk no era ni es musica majoritària a casa nostra i no era facil coneixer altres musics amb similars inclinacions.. . .
El feeling i el divertiment total que generava cada assaig i algunes actuacions van fer que el projecte es convertís en prioritat respecte al dels altres grups del que formaven part els seus membres. Es van multiplicant les hores d’asssaig i
el nombre de temes del repertori així com buscant la varietat dins l’estil Funk - no oblidem que parlar de funk es tan generic com parlar de rock, salsa etc , hi
ha gran nombre d’estils dins el funk: p-funk, Solar, Salsoul, Motown, hip hop, Philadelphia, Go-Go, Minneapolis. . . .-
- A l’any 1992 , nom del seu primer treball, varen omplir el buit que hi havia
a l’escena musical respecte a la música negre i el funk.
Actuen al BAM de Barcelona.
Varen ser els pioners en utilitzar el rap en català i els sons marcadament negres.
El 1994 apareix el seu segon enregistrament , SEXY FLASH FUNK, molt ben rebut per la critica i els mitjans, guardonat amb diversos premis entre els que destaquen “Millor Disc de l’Any en Català” a RADIO 4 i seleccionat entre els 100 millors discs de la història de la musica catalana atorgat per la revista
Enderroc.
Composen la sintonia de la primera “Gimcana” organitzada dins les festes de la Mercè de Barcelona i actuen com artista principal en l’acte de cloenda de les festes.
Participen al Mercat de Música Viva de Vic com a grup revelació, malgrat que l’estil musical que practiquen –funk/rap- els converteix en una “raresa”.
Actuen per segona vegada al BAM.
Componen les sintonies de dos programes de televisió: Zona V
per al Canal 33 i Basquetmania per Tve-2 .
La Generalitat , dins la Campanya de Seguretat Viària de la que composen la sintonia, els produeix un videoclip per difondre a les escoles i centres d’ensenyament.
Ara, amb CONTRAATAC FUNK, el seu nou treball segueixen omplint el buit existent en quan a “black music” al nostre país.
INFLUENCIES
Basicament el funk dels anys 77-78 al 82-85 com:
El nostre gran Gurú es GEORGE CLINTON i la seva constelació de grups: Parliament/Funkadelic/P-Funk All Stars. Despres hi ha una serie de grups:
CAMEO-RICK JAMES- OZONE-BREAKWATER-TEENA MARIE- DAZZ BAND-OHIO PLAYERS- ROY AYERS- BRASS CONSTRUCTION - CHIC(pel seu formidable Bateria)-
En els anys 80 l’impacte del GO-GO de Washington DC amb grups com Trouble Funk, E:U: Litle Benny & The Masters, Chuck Brown & The Soulsearchers, va ser espatarrant , mentre a Minneapolis. . .amb els THE TIME i el mestre de cerimonies PRINCE. . .tot un plaer.
Sense oblidar el Rap dels 80 I 90s. . .i els Reggae de Steel Pulse, Third World, Linton Kwesi Johnson . . . . darrerament els fantastics Morgan Heritage. . .
O noves Bandes de funk del finals dels 90 endavant: Liquid Soul, Stonefunkers, Letuce, Slapback. . . .

[item]  

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR