[Volver a la página de inicio]
13:11
25/01/2015
Músic » |

Activitats

CURSOS TRIMESTRALS 2015 - DANSA EN MOVIMENT TERÀPIA

[CURSOS TRIMESTRALS 2015 - DANSA EN MOVIMENT TERÀPIA]

OBJECTIUS Un espai per poder conectar amb el cos, el moviment propi i la dansa expressiva. Es proposa explorar el moviment i amb ell,  les inquietuds, dubtes i emocions que pugui contenir i que es vulguin manifestar. Per realitzar un procès que permeti ampliar la consciència de qui sóc i de les relacions que estableixo a travès del cos i del moviment.

Es treballarà la consciència corporal, la conexiò del cos i la ment, el ritme, la distenció d’energia mucular acumulada, l’expressió de les emocions, i tot allò que el grup vagi sol.licitant a travès del procès.

 

ESTRUCTURA S’organitzarà una estructura base amb : Setting, check in, escalfament, procès i tancament. Es realitzarà un procès grupal utilitzant diferents tècniques (mirall, fer eco, ampliar i disminuir moviments, completar moviments, lideratge, transformar, verbalitzar, moviments planificats, improvització i jocs, ritme i repetició, música i materials, etc.)segons la necessitat del grup que es formi. Consistirà en sessions de 1h i 1/2 amb una frequència setmanal.

 

DIRIGIT A les persones adultes interessades en realitzar un procès d’autoconeixement a travès del cos i el moviment, com un espai per expressar-se i vincular-se amb els altres. Gaudir del cos, el ritme i el moviment.

 

LAURA MARTÍNEZ Ha estudiat dansa moderna i ha treballat com a ballarina independent. Es forma com a professora de Tècnica Alexander a l’escola ATON d’Holanda, on es llicencia l’any 2003. Professora i assistent de direcció de L’Estudi, escola de formació de professors de la Tècnica Alexander de Barcelona. Ha realitzat un màster en Dansa/moviment teràpia (DMT) a la UAB.

 

Per a més info i inscripcions: terrassa@casadelamusica.cat o al 669482723

 

 

© 2015 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR