[Volver a la página de inicio]
02:54
23/11/2014
Músic » |

EL TAM! ANUNCIA ELS 6 SELECCIONATS PEL CONCERT-FINAL DEL 26 D’ABRIL

[EL TAM! ANUNCIA ELS 6 SELECCIONATS PEL CONCERT-FINAL DEL 26 D’ABRIL
]

Apollo Flytrap,  Sacred Violence, K-Soviet, La Hawha Band, Seis pájaros de un tiro i Aldato tocaran en un concert el dia 26 d'abril a la Plaça del Progrés juntament amb The Fox 196, el grup que ha obtingut més comentaris al web del concurs www.tam.cat

 

El jurat ha conclòs que Apollo Flytrap, Sacred Violence i K-Soviet són els 3 seleccionats de la categoria punk, rock, hard-rock, metal i variants. Pel què fa a la categoria pop, indie, blues, jazz i propostes acústiques, els triats són La Hawha Band, Seis Pájaros de un tiro i Aldato.

 

Tots ells compartiran escenari el proper dissabte dia 26 d’abril en un concert a la Plaça del Progrés de Terrassa.

Hi ha un 7è grup que, tot i no optar a cap premi final, tindrà l’oportunitat de participar al concert. El grup convidat que compartirà escenari amb aquests 6 escollits és The Fox 196 amb un total de x comentaris al web del concurs www.tam.cat

 

El concurs de músics emergents TAM! ha superat doncs la seva primera fase escollint, d’entre 50 propostes rebudes, les 7 formacions que tocaran en directe al concert a la Plaça del Progrés, el proper dissabte 26 d’abril.

 

La fase final del concurs es decidirà el mateix dia del concert on cada grup disposarà d’entre 20 i 30 minuts per defensar la seva música en directe. S’escollirà 1 sol guanyador de cada categoria que s’anunciarà al final del concert, just després de l’actuació del grup convidat per votació popular. Els premis van des de l’edició d’un video-clip fins a una gira per les 5 cases de la música.

 

 

© 2014 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR