[Volver a la página de inicio]
13:54
24/08/2016
Músic » |

Un dels principals problemes amb que es troben els grups i artistes que comencen, o d’altres que ja fa temps que toquen però no son molt coneguts, és la impossibilitat de trobar actuacions. Això fa que molts d’aquests grups no puguin adquirir experiència dalt d’un escenari: comunicació amb el públic, so de monitoratge, actitud escènica, etc.

La impossibilitat de poder posar a la pràctica allò que assagen d’una forma teòrica al local d’assaig, no els permet tenir un espectacle confeccionat i coherent, i per tant no aconseguir, en les primeres actuacions que difícilment poden tenir, l’impacte suficient que els permeti adquirir un mínim públic. 

És per això que la Casa de la Música posa a disposició dels grups de Terrassa i comarca que ho sol•licitin, l’escenari i tècnics per a oferir un concert en tota regla. A més, al Banc de Proves es grava l’actuació i es dóna una còpia al grup al finalitzar el concert. 

 

Política de privacitat

En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que mitjançant la complimentació del present formulari les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat exclusiva de la entitat que vostè prèviament hagi seleccionat, amb la finalitat de poder prestar els serveis sol·licitats, així com per mantenir-lo informat sobre qüestions relatives a la seva activitat i serveis.

Aquestes entitats són:
CLAP: VISUALSONORA, SCCL; Carrer Serra i Moret, 6; 08302 Mataró (Barcelona).
LA MIRONA: MULTI-ART PRODUCCIONS, SL; Apartat de correus 110; 17190 Salt (Girona).
SALAMANDRA: SALAMANDRA BCN, SL; Avda. del Carrilet, 301; 08907 l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
TERRASSA: VESC, SL; Carrer de Sant Gaietà, 76; 08221 Terrassa.
MANRESA: PROPAGANDA PEL FET!, SCCL; Ctra. de Vic, 22, 2n; 08241 Manresa (Barcelona).

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal enviant un escrit a l'adreça postal de l'entitat corresponent.

Banc de proves


(*) Camps obligatoris


[item]  

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR