[Volver a la página de inicio]
06:30
27/05/2016
Músic » |

CURS DE PERCUSSIÓ

[CURS DE PERCUSSIÓ]

OBJECTIUS

Desenvolupar coneixements sobre els diferents ritmes, la seva instrumentalització i la seva execució.

Desenvolupar aspectes de motricitat, experimentant amb el cos a través del moviment.

Permetre als participants a expressar-se de manera artística.

Afavorir el sentiment col•lectiu i el treball en equip.

Promoure actuacions vinculades a l'entorn.

DESCRIPCIÓ

Sessions d'1h 30'. Taller lúdic, a través del qual els participants poden descobrir ritmes procedents de diverses cultures cada vegada més arrelades al nostre entorn cultural. Possibilitat de crear els propis instruments dels participants amb materials de reciclatge.

Activitat per a grups de 10 a 15 participants. A partir de 12 anys fins els 18.

PROFESSORAT

Anna Tobias i Sabater (Baixista i percussionista)

Convivint en un ambient envoltada de músics, comença la seva trajectòria musical estudiant solfeig, harmonia i guitarra flamenca a l’escola de música moderna de Badalona. Paral·lelament creix el seu interès per la percussió que investiga de forma autodidacta però sempre guiada per grans professionals com el seu germà Aleix Tobias, alhora que participa ja en diferents formacions. Viatja a Senegal i Brasil per tal d'endinsar-se en la percussió tradicional d'aquests llocs. Més tard començà a despertar el seu interès pel baix elèctric que investiga també de forma autodidacta però sempre de la mà de Guillem Aguilar.Ha format part de múltiples projectes alternant les dues facetes com, Anaea, Gameland, N’Gueweul Djarama, Kokoro, Goiaba quintet, Bestiari/o Familiar/e d'Alessio Arena, Útròpic, Maracatú, Suversiones de Rosalia Royo, Aziza Brahim, Silvia Pérez Cruz i nombrosos espectacles de carrer. Actualment forma part de Coetus, De sol a Son, Mater trio, Tara, Korikî, Antonio Sanchez & the Drumming society i Quark.


Angelo Manhenzane (Percusión\Batería)

Proveniente de una familia de artistas desde muy pequeño empezó a sentir que la música y en especial la percusión le llamaban. Estudio en la EMB (escola de música de Badalona) con Ernest Martinez, Tito Busquest y ha estudiado con Antonio Sanchez, Hector la rosa, Aleix Tobias, David Lillo. 

Desde el principio le interesaron las diferentes texturas que las diferentes percusiones podían ofrecerle y gracias a ello ha compartido escenarios con artistas como Silvia Perez Cruz, Lidia Pujol, Familia Doudou N´dyae Rose(senegal, world music), Inma Ortiz, Yshai Afterman(Israel, world music), Raul Rodriguez, Almasala, Tactequete, Tara. Actualmente es miembro de Coetus + Eliseo Parra con quien ha tocado en diversos festivales de todo el mundo, Funtasies, Antonio Sanchez & The drumming society, Hule Frappe y también es miembro fundador y director musical de la banda de boogaloo Electric Gozarela

 

INSCRIPCIONS

(Cal inscripció prèvia a l'assistència)

Clica AQUÍ

telf.: 669.482.723

mail: terrassa@casadelamusica.cat

[item]  

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR