[Volver a la página de inicio]
14:03
28/08/2016
Músic » |

BANC DE PROVES: Papa Orbe & Falumbayé Foli + Amanantu + Ulake

[BANC DE PROVES: Papa Orbe & Falumbayé Foli + Amanantu +  Ulake]

Els ritmes del món i les seves noves propostes al banc de proves.

Papa Orbe & Falumbayé Foli

Un repertori vibrant ple de paisatges sonors que van des de la música tradicional de Mali (bambara, tuareg i mandinga), passant per la música afrocubana i es barreja amb moviments del jazz... Un fantàstic coctel de afrobeat, afrojazz i afrofunk.
Mali... Cuba y Francia 

 

 

AMANANTU

La història de AMANANTU es remunta solament a aquest estiu del 2011. Neix de la idea d'un somni. Aixó ens porta cap a 1 o 2 anys més enrere encara, quan Katherine comença a escriure i plasmar en un paper la visió que té sobre aquest món.Viatgera insaciable, buscadora sempre de nous horitzons i nous reptes, va començar a cantar les seves cançons primer en solitari, però ella volia compartir i posar més instruments a la seva música i el proper integrant a creure en el projecte va ser Carew, que gràcies a l'ajuda de la tecnologia d'avui (internet) es van conèixer i va haver-hi feeling i bona ona. Carew, conguero i batuquero de cor, va començar a crear la seva percussió acústica i donar-li el ritme a la música amb els seus bombos i platerets. El tercer integrant que es va sumar al projecte va ser Ismael (Baixista), que també va arribar gràcies a l'ajuda d'internet. Començant a assajar i a ser part del projecte amb les seves idees refrescants i originals. Després, arriba a la banda, Eduardo (guitarrista), que li vam conèixer gràcies a una invitació a una tocata. Ens ajuntem, provem i encertem. L'aporta amb els seus arpegis i puntejos de les belles notes de la guitarra. I l'última integrant, Taira González, amb el seu teclat, li ha donat nous brío i alegries a la nostra música.I així va néixer AMANANTU

 

Ulake

ULAKE ja està aquí! ULAKE és la nova banda de rumba i flamenc donis de la província de Barcelona. Els components de la banda han participat en diferents projectes de rumba, flamenc, rock, jazz, clàssica o worldmusic, entre uns altres. La qual cosa permet parar, pensar, compondre, treballar i produir material nou, fresc i heterogeni en les seves concrecions. Treballant en un quadre on conflueixen els diversos tipus de rumba (rumba catalana, rumba gitana, rumba flamenca, rumba meridional, rumba cubana, rumba fusió i rumba de carrer) i algunes brotxes de flamenc (alegries, soleá per bulerías, tangos, tanguillos de Cadis i bulerías) per crear una representació festiva d'un art i un estil en les seves diferents facetes.

 Actualment presentant el seu primer treball "Vamos de fiesta" (autoprodüit, autoeditad i autodistribüit, a més de la distribució digital de KZoo Music) amb tocs de flamenc, molta rumba i un excedent d'energia i alegria. ULAKE, o millor aquest "ulaque", significa "festa" en va calar (=llengua gitana), doncs la rumba, sobretot, acompanya i incita a la festa. I ULAKE, com a grup musical, també. ULAKE... i vamos de FIesta!..


 

 

 

 

 

 

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR