[Volver a la página de inicio]
07:34
01/09/2016
Músic » |

CRISIX + ROTTEN NUTTES - traslladat a la sala 1

[CRISIX + ROTTEN NUTTES - traslladat a la sala 1]

Crisix va néixer al febrer de 2008 sota el nom de Crysys. La banda es va formar a les mans de Javi Carrión i Marc Torras (ex-membres de Shadon).

Per a la cerca dels altres components, van recórrer a altres col·legues de bandes locals, i així van entrar Marc Busqué (ex-guitarra de Helltears) i Albert Requena (ex-guitarra de Face). El primer cantant de la banda no va poder assistir al concert de presentació, i van decidir substituir-ho per Julián Baz (baixista de Bourbon Society). El grup es va adonar que la veu de Juli encaixava millor a l'estil que buscava la banda i van decidir proposar-li el lloc de cantant tancant així la formació.
Després d'haver guanyat el concurs nacional, Martohell Metall Rumble 2008, la banda va decidir gravar el seu primer single “Dead by the fistful of violence” a l'estiu de 2008 en Akord’s Studio a Igualada, per incloure-l'en el recopilatori Spain Kills a càrrec del segell Xtreem Music.
Al desembre d'aquest mateix any van gravar altres dos temes “Internal Pollution” i “Mummified by society”, també en Akord’s Studio per així tenir la seva primera demo “Demonsthrashion” i així poder presentar-se en el concurs W:O:A Metall Battle Spain 2009. Una vegada guanyada la semifinal espanyola, la banda va viatjar a Alemanya en 2009 per participar en la final internacional. Van competir juntament amb altres 19 bandes de tot el món i van guanyar per majoria de vots del jurat.
Gràcies a aquesta victòria van guanyar un contracte discogràfic amb Wacken Records per gravar el seu primer àlbum “The Menace” en els Stage One Studio a Alemanya juntament amb la seva distribució a nivell mundial.
A principis de 2010 la banda va estar treballant amb Waldemar Sorychta (Sodom, Lacuna Coil, Moonspell, Tristania, Samael) para pre-produir l'àlbum, però setmanes després la discogràfica va comunicar a la banda que no podrien fer-se carrec d'aquest disc juntament amb la seva promoció, per tant van haver d'acabar la producció i gravar l'àlbum pel seu compte al novembre de 2010 en Axtudio de Barcelona. Després de dos mesos de dur treball la banda va viatjar a Alemanya al febrer per barrejar i masterizar l'àlbum en els Stage One Studio amb Andy Classen.
Uns mesos abans de treure el seu primer disc, la multinacional Sony els va avisar que no podien seguir amb el seu primer nom *Crysys a causa de problemes legals amb el videojoc Crysis. Veient la situació, la banda es va veure forçada a canviar el seu nom a Crisix.
El divendres 13 de maig de 2011 la banda es va reunir amb Kaiowas Records per signar el seu primer contracte discogràfic. L'esperat àlbum “The Menace” es va llançar el 26 de setembre de 2011.
A dia d'avui la banda ha recorregut tota la geografia espanyola, han compartit escenari amb bandes com Angelus Apatrida, Onslaught, Dark Tranquillity, Legion of the damned, Artillery, Necrodeath, Bonded by blood, Gamma Bomb, Fueled by fire, Lazarus A.D., Evil Dead… i han tocat en grans festivals com Wacken Open Air 2009/2010 (Alemanya) i SWR Barroselas Metall Fest 2010 (Portugal).

 

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR