[Volver a la página de inicio]
07:32
10/02/2016
Músic » |

WILD STRINGS ORQUESTRA

[WILD STRINGS ORQUESTRA]

Professor: Asier Suberbiola

Lloc: Bucs d'Assaig Espai Marfà (Girona) 

Instruments: Violí, Viola. Violoncel i Contrabaix

Edat: de 13 a 99 anys

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

Els interessats es poden inscriure a la WSO en dues modalitats:

A) Intèrpret de la WSO (assaig setmanal de 60’ durant la franja 19:00 a 21:00 el dimarts. Quota mensual de 60€)

B) Intèrpret i alumne de corda fregada moderna (classe setmanal dimarts de 60’ franja horària 18:00 a 20:00 + assaig WSO el dimarts de 19:00h a 21:00h. Quota mensual de 120€)

 

 

Asier Suberbiola, nascut al País Vasc en 1978, va estudiar violí en el Conservatori Superior de San Sebastián i després d’acabar els estudis superiors va aprofondir la tècnica amb els mestres George Nicolescu i Catalin Bucataru.

L’any 2008 va obtenir el Postgrau de Composició i tecnologies contemporànies a la Universitat Pompeu Fabra i simultàniament va treballar dos anys a l’Orquestra Acadèmia del Liceu i va perfeccionar la tècnica violinística amb Kai Gleusteen.

S’ha format en la improvisació, la música moderna i el jazz a Barcelona, Ohio (USA) i Sant Sebastià al costat de Jeremy Kittel (ex Turtle Island String Quartet), Richard Bona, Hanneke Cassel, Mike Block, Cassey Driesen, Fiona Monbet, Eva Slongo, Alex Hargreaves, Billy Contreras, Christian Howes, Gilles Apap, Michael Gustorff, Gorka Benitez, Gonzalo Tejada, Kike Angulo, Oriol Saña, Marc Miralta i Jorge Pardo.

Ha actuat en directe al costat de Ara Malikian, Phil Woods, Antony & The Johnson, Antonio Rey, Kiko Veneno, Mick Harvey, Dorantes, Renaud Garcia-Fons, Gorka Benítez, Mikel Andueza, Marco Mezquida, Gerard Nieto, Kepa Junkera, Oskorri, Dulce Pontes, Rafa Pons i ha gravat per a Sara Baras, Mikel Erentxun, La Buena Vida, Marco Paulho, Jabier Muguruza, Benito Lertxundi, Kiko Veneno, Guillem Roma, Cece Giannotti i Sandra Carrasco (al costat de Chuchito Valdés, Javier Colina i Jerry Gonzalez).

El 2009 va decidir emprendre aupaQUARTET, un quartet de corda on poder compondre, versionar i arreglar temes en clau de jazz i música moderna www.aupaquartet.com. A l’àrea de l’ensenyament compta amb més de 15 anys d’experiència com a professor de violí en conservatoris i escoles de música tant municipals com a privades. En l’actualitat, a més d’altres centres, és professor de violí en Taller de Músics de Barcelona i ofereix cursos en jazz i música moderna a professors i alumnes de conservatoris sota el programa Fiddelitzem-nos, un projecte de ESMUC i ACEM.

 

Organitza: EMMG amb el Suport de Casa de la Música del Gironès 

 

EMMG

 

 

http://www.emmg.info/?page_id=1039

 

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR