[Volver a la página de inicio]
15:23
25/10/2014
Músic » |

Vols tocar?

A La Mirona t'oferim diverses opcions per a tocar:

Grups Novells / Emergents

Grups Professionals

Músics

Envieu-nos la vostra música a jordi@lamirona.cat  per tal que us puguem conèixer i donar-vos opcions per a tocar a la sala.  La millor manera és enviar-nos l'enllaç a web, Myspace o similar. En cas que no en tingueu, ens podeu passar algun tema en MP3.

[imagen 1: Vols tocar? | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya] [imagen 2: Vols tocar? | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya] [imagen 3: Vols tocar? | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya]

Política de privacitat

En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que mitjançant la complimentació del present formulari les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat exclusiva de la entitat que vostè prèviament hagi seleccionat, amb la finalitat de poder prestar els serveis sol·licitats, així com per mantenir-lo informat sobre qüestions relatives a la seva activitat i serveis.

Aquestes entitats són:
CLAP: VISUALSONORA, SCCL; Carrer Serra i Moret, 6; 08302 Mataró (Barcelona).
LA MIRONA: MULTI-ART PRODUCCIONS, SL; Apartat de correus 110; 17190 Salt (Girona).
SALAMANDRA: SALAMANDRA BCN, SL; Avda. del Carrilet, 301; 08907 l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
TERRASSA: VESC, SL; Carrer de Sant Gaietà, 76; 08221 Terrassa.
MANRESA: PROPAGANDA PEL FET!, SCCL; Ctra. de Vic, 22, 2n; 08241 Manresa (Barcelona).

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal enviant un escrit a l'adreça postal de l'entitat corresponent.

Vols tocar?


(*) Camps obligatoris


 

© 2014 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR