[Volver a la página de inicio]
16:31
25/10/2014
Músic » |

Entrades

[imagen 1: Venda d'entrades | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya] [imagen 2: Venda d'entrades | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya]


CODETICKETS

Les Cases de la Música   van  posar en marxa l'any passat un nou sistema propi de venda d'entrades anticipades on-line que permet comprar la entrada per internet i imprimir-la directament a casa. 

El sistema CODETICKETS que està actiu  per a totes les actuacions que es facin a La Mirona (excepte les que indiqui expressament que la venda és només a taquilla).  Només cal anar a www.lamirona.cat, seleccionar el concert, comprar la entrada i imprimir-la a casa o on es vulgui.

És una eina basada en la tecnologia "print@thome" (impressió a casa), molt extesa a nivell europeu tant per venda d'entrades per espectacles com per bitllets d'avió i es basa en la generació de un codi de barres per a cada entrada i que l'usuari ha d'imprimir.


Com comprar una entrada?

>Obrir la fitxa del concert del qual es vol comprar la entrada.

>S'obrirà el formulari CODETICKETS. Cal posar el nom i cognoms de la/es persona/es titulars de la entrada i un email de notificació. Les entrades son personals i intransferibles per evitar falsificacions.

>Un cop fet aquets pas, s'obrirà el sistema de pagament amb targeta de crèdit/debit. Us demanarà numero de targeta i codi de seguretat. Depenent de la vostra entitat bancària us pot demanar altres codis o sistemes de seguretat, com ara PIN, Targes de codis variables o notificació via SMS. Això depèn de la entitat que emeti la vostra tarja i és per major seguretat al fer transaccions per internet.

>Després de fer el pagament ja us podeu imprimir la/es entrada/es.  Si no les voleu (o podeu) imprimir en aquell moment, ho podeu fer sempre que vulgueu, ja que haureu rebut un codi per email que serveix per a imprimir les entrades en el moment que es vulgui.

Accedir a Codetickets

.
 

© 2014 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR