[Volver a la página de inicio]
07:55
26/10/2014
Músic » |

JAM SESSIONS

[imagen 1: Escenari obert | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya] [imagen 2: Escenari obert | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya]


CONCERT i JAM SESSION és un aposta de la CASA de la MÚSICA | LA MIRONA per apropar els músics i oferir-los un espai on col·laborar, relacionar-se i divertir-se. A més, tothom hi està convidat per gaudir d'una nit diferent!

Envieu-nos les propostes per email a activitats@lamirona.cat  i començarem a preparar les sessions de la nova temporada.

L'important és participar !

El funcionament del CONCERT + JAM SESSION serà el següent: 

Serà de caràcter mensual i sempre hi haurà a l'escenari una banda com a convidada i fent d'amfitriona per els músics que volen pujar a l'escenari i participar. Els músics que vulguin participar s'hauran d'inscriure en un full que s’entregarà a l’entrada de la sala indicant nom, cognom, instrument i contacte. 

Els que s’inscriguin tindran l’ENTRADA GRATUÏTA i també una CONSUMICIÓ. Els músics que vulguin tocar s’hauran de portar el seu instrument (guitarra, baix, saxo....) excepte la bateria. 

La banda amfitriona començarà el concert fent temes propis o versions com cregui convenient. Aquesta actuació durarà uns 30/40 min. i un cop acabada la banda amfitriona (que tindrà els fulls dels músics inscrits) començarà a cridar el músics per a començar la jam. Per exemple cridaran un guitarra, el guitarra pujarà a l'escenari, tocarà uns 10/15 min. depenent de la demanada que hi hagi i es canviarà a un altre músic que serà cridat per la banda amfitriona, i així succesivament fins que la jam es converteixi una festa!!.
La idea és organitzar-ho una mica de bon principi perquè tothom que vulgui i pugui tocar i participar.

El preu de l’entrada al públic serà de 5 €
Musics participants entrada gratuïta+consumició

PROGRAMACIÓ:

16/10 - THE MIRACLE BAND
06/11 - GRATEFUL BLUES
07/12 - EL ÚLTIMO VENENO


Podeu seguir i comentar tot el que passa a les JAMS de LA MIRONA al següent blog:

http://jamsessionlamirona.blogspot.com/

 

© 2014 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR