[Volver a la página de inicio]
15:45
22/10/2014
Músic » |

Banc de proves

[imagen 1: Banc de proves | La Mirona | Xarxa de cases de la música popular de Catalunya]

Un dels principals problemes amb que es troben els grups i artistes que comencen, o d’altres que ja fa temps que toquen però no son molt coneguts, és la impossibilitat de trobar actuacions. Això fa que molts d’aquests grups no puguin adquirir experiència dalt d’un escenari: comunicació amb el públic, so de monitoratge, actitud escènica, etc.

La impossibilitat de poder posar a la pràctica “d’escenari” allò que assagen d’una forma teòrica al local d’assaig, no els hi permet tenir un espectacle confeccionat i coherent, i per tant no aconseguir, en les primeres actuacions que difícilment poden tenir, l’impacte suficient que els permeti adquirir un mínim públic.

Dins la filosofia de servei públic de la CASA DE LA MÚSICA | SALT · GIRONA , es va iniciar aquesta experiència innovadora que vam anomenar BANC DE PROVES. Es tracta de donar la possibilitat a totes les bandes que vulguin a venir i tocar a l’escenari de LA MIRONA sense cap mena de cost. De la mateixa manera també es busca donar noves opcions al públic.

Tens un grup i vols tocar en el nostre escenari?

Inscriu el teu grup a través d'aquest enllaç:

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEpNaTN0ZEthUl9YUURJSEtTd2VNOUE6MA..Posa't en contacte amb nosaltres, escriu-nos a: activitats@lamirona.cat o trucan's al Tel. 972 200 122. Demanar per Eduard Bonet.

LA MIRONA
oferirà un backline fixe que estarà situat a l’escenari, per tal de facilitar l’accés dels grups i fer ho més dinàmic. Es disposarà de bateria, 2 amplificadors de guitarra, i 1 de baix. Tot i que aquest és el backline bàsic, els grup podran incorporar altres elements que ells mateixos aportin.

L’accés a la sala serà lliure, de manera que tothom qui vulgui podrà veure.


 

© 2014 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR