[Volver a la página de inicio]
12:46
20/04/2014
Músic » |

GIRONA MARXING BAND

[GIRONA MARXING BAND]

Es tracta d’un projecte formatiu inèdit a les comarques gironines liderat per l’Escola de Música Moderna de Girona (EMMG), amb la col·laboració de l’Aula Musical, i el suport de l’Espai Marfà - Casa de La Música. Obert a la participació de l’alumnat de vent i de percussió de totes les escoles de música de les comarques gironines.

 

Formació de vent: trompetes, saxos, flautes, clarinets, trombons, tuba. 

Percussió: caixes, timbals de diferents mides, bombo, plats i percussió petita. 

Corda: Banjo

L’edat mínima per afiliar-se a aquesta formació és de 12 anys*, amb un nivell musical mínim (llenguatge musical i domini de l'instrument bàsic). Es faran proves de nivell per avaluar els aspirants a formar-ne part. Es reserven els drets d’admissió si no es compleixen aquests requisits. Aquestes seran el dissabte dia 28 de setembre a l’Espai Marfà de 10:00H a 13:00H.

Els components de la Girona Marxing Band paguaran una quota de 15 € mensuals (en el curs 2013‐2014) per a despeses de direcció, arranjaments i gestió del projecte.

En la vessant musical, arranjaments i coordinació, el projecte estarà dirigit per:

Secció de vent: Xavi Molina. 

Secció de percussió: Rafel Rostey García 

Coordinació: Montserrat Cristau


*Direcció musical: Xavi Molina i Rafel Rostey

 

El calendari d’assajos seran, en principi, el primer i tercer dissabte de mes (susceptible de canvis per calendari de festes i ponts) d’octubre a juny, mati de 10.00h a 13.00h, als bucs de l’Espai Marfà. 

3 hores repartides de la següent manera:

75’ assaig parcial secció de vent  -  75’ assaig parcial secció percussió    

15’ descans


90’ assaig amb tota la formació

 

Calendari curs 2013-2014

OCTUBRE: 5 - 9    NOVEMBRE: 9 ‐ 23    DESEMBRE: 14 – 21    GENER: 11-25    FEBRER: 8 - 22    MARÇ: 8 - 22    ABRIL: 12 ‐26    MAIG: 10 ‐24    JUNY: 7 -14

 

 

En la fase inicial el projecte busca posar banda sonora al calendari sociocultural de la ciutat de Girona de manera estable (festes populars i esdeveniments de la ciutat com ara cercaviles populars, Temps de Flors, celebracions esportives, inauguracions, etc.) i vincular‐se estratègicament al Black Músic Festival i al Festival de Jazz de Girona, així com un lligam estret amb la Casa de la Música.

En una fase posterior la formació ha de poder desplegar la seva activitat on sigui requerida, respectant les limitacions de disponibilitat pròpies d'una formació volgudament no professional. La “Girona Marxing Band”, a banda de ser un actiu propi de festes i celebracions de la ciutat, ha de ser una tarja de presentació de l'activitat musical gironina en altres poblacions, essent un representant més de la ciutat a l'exterior.

*La direcció es reserva, en casos excepcionals, el dret de compartir aquesta direcció en cas de que a alguna de les dues parts, no pugui assistir a un assaig o una actuació.
* Aquesta edat pot variar si l’alumne, tot i tenir menys de 12 anys passa les proves de nivell.

 

   gironamarxingband@gmail.com

 

http://www.emmg.info/ESCOLA_DE_MUSICA_MODERNA_DE_GIRONA/GIRONA_MARX.html

[item]  

© 2014 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR